bg  en  

Внос и дистрибуция на ветеринарни медикаменти и фуражни добавки

d2

Дерматологични продукти за кучета и котки

Clorexyderm Oto Piu е разтвор за ушна хигиена при кучета и котки, предназначен за рутинна употреба.
APOQUEL е новаторски, първа генерация JAK-инхибитор, който лекува пруритус, свързан с алергичен дерматит и клинични прояви на атопичен дерматит при кучетата.
Представяме първата и единствена нестероидна, вкусна и дъвчаща таблетка срещу алергичен сърбеж. Апоквел дъвчаща таблетка – в НОВА, ДЪВЧАЩА ФОРМУЛА за бързо и ефективно облекчаване на алергичен сърбеж с клинична ефикасност, съпоставима с тази на Apoquel.
Рехидратиращ спрей с Върбовка и цинков глюконат за кучета и котки.
Шампоан с Цинков глюконат, Бетаин и Върбовка. Предназначен е при зачервяване, протриване, хиперактивна и чувствителна кожа.
Клорексидерм Спот Гел е антибактериален и противогъбичен гел, който има способността да формира хидратиращ защитен филм върху кожата на домашния любимец.
Шампоан за кучета и котки с хлорхексидин диглюконат.
20 бр. Почистващи кърпички с Цинков глюконат, хлорхексидин, климбазол и глицерин;
Convenia е антибиотик, който се използва за лечение на кожни инфекции, инфекции на меките тъкани и пикочните пътища при кучета и котки. Опаковка: 10 ml
Почистваща пяна с овесено мляко без изплакване за кучета и котки
Шампоан за чувствителна или раздразнена кожа с овесен хидролизат за кучета и котки. pH7
Лосион за омекотяване и почистване на ушна кал със сквален и салицилова киселина. За кучета и котки. В случай на свръхпроизводство на ушна кал, Otoact ® нежно и ефективно разтваря излишната ушна кал и позволява на собственика да поддържа добра ушна хигиена на своя любимец.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

 zoetis

logo orion1

     icf-logo2010va

   vit

 

За ветеринарни лекари

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн +

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.