bg  en  

Внос и дистрибуция на ветеринарни медикаменти и фуражни добавки

Стипендии за студенти по ветеринарна медицина 2022 – 2023

Имаме удоволствието да споделим с вас една чудесна новина!

Приключи подбора на студентите, които кандидатстваха по „Програмата за стипендии за студенти по ветеринарна медицина 2022 – 2023“ съвместно с Тракийски университет – гр. Стара Загора. Стипендиите (едногодишна учебна такса от 900.00 лв.) са 5 на брой и бяха предоставени от нашия партньор – фирма Zoetis за подкрепа на бъдещото развитието на най-младите, които са избрали ветеринарната професия.

Виж повече

Възможност за кандидатстване за стипендии

Zoetis заедно с Тракийски Университет - Стара Загора, Ветеринарномедицински факултет, ще си партнират през 2022 г.- 2023 г., в  Програма за стипендии за студенти по ветеринарна медицина 2022 - 2023.
 
За кого е предназначена програмата?

Zoetis ще предостави 5 пълни стипендии (едногодишна учебна такса от 900.00 лв.) на студенти от III -ти или IV-ти курс по ветеринарна медицина в Тракийски Университет. Стипендиите са част от усилията и целите на компанията да подкрепя бъдещето и развитието на най-младото поколение, което е избрало ветеринарната професия.
 

Краен срок за кандидатстване - Април 30, 2022

stipendii

VVConference - 2021

Education week prizes

VVC2021 - Полезни теми, лекции и лектори, чудесна организация, интересни извънкласни занимания :)

Каквото и да правите, правите го добре!

Виж повече

Д-р Киара Ноли уебинар и Nextmune

Education week prizes

След страхотния успех на Nextmune Education Week, предстоят два много интересни уебинара, които са напълно безплатни, а още по – хубавата новина е, че техен лектор е: д -р Киара Ноли, която припознаваме с висока компетентност и професионални умения!

Виж повече

NEXTMUNE EDUCATION WEEK - 27th of September - 1st of October

Education week prizes

ICF като част от и партньор на Nextmune, стартира Nextmune Education Week, която ще се проведе от 27 септември до 1 октомври.

Подготвена и организирана е много интересна програма, пълна с полезни теми, с важни и добре познати лектори, отворена за всички колеги безплатно!

Има и възможност и за тези, които следят събитията, да спечелят някои награди !!!

Виж повече

 zoetis

logo orion1

     icf-logo2010va

   vit

 

За ветеринарни лекари

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн +

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.