bg  en  

Внос и дистрибуция на ветеринарни медикаменти и фуражни добавки

Продукти

Вет-трейд ООД доставя за българския пазар богато портфолио от продукти, услуги и решения за здравето на животните във всички основни категории: кучета, котки, коне, свине, говеда, птици, овце;

Портфолиото ни от продукти включва ваксини, противопаразитни продукти, антибактериални, противовъзпалителни, хормонални, анестезиологични, дерматологични, диетични добавки, премикси, фуражи и фуражни добавки.

За нас е изключително важно да подкрепяме клиентите с техническа информация, новости, да им осигуряваме периодично възможности да обменят опит и информация с техни международни колеги.

Стремим се да предлагамеиновативни и високо ефективни продукти в помощ на ветеринарните специалисти, които се грижат за здравето на вашите домашни любимци и животновъдите, които отглеждат селскостопанските животни.

Така ние подпомагаме грижата за домашните любимци, здравеопазването на селскостопанските животни, и  помагаме на собствениците да управляват бизнеса си по – ефективно.

Предоставяме експерта помощ и професионална консултация в животновъдните обекти, съвместно с нашите международни партьори по отношение на храненето на селскостопанските животни.

 zoetis

logo orion1

     icf-logo2010va

   vit

 

За ветеринарни лекари

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн +

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.