bg  en  

Внос и дистрибуция на ветеринарни медикаменти и фуражни добавки

Ваксини за свине

vaccine swine ZOETIS

CircoMax Myco (ваксина срещу свински цирковирус (инактивирана, рекомбинантна) и ваксина срещу Mycoplasma hyopneumoniae (инактивирана)
Suvaxyn Circo+MH RTU – ветеринарна ваксина за активна имунизация на прасета на възраст над 3 седмици срещу инфекции със свински цирковирус и бактериите Mycoplasma hyopneumoniae. Продължителност на имунитета – 23 седмици.
Ветеринарна ваксина за имунизиране на здрави прасета на възраст от един ден в среда, заразена с вируса на PRRS (свински репродуктивен и респираторен синдром), за намаляване на виремията и назалното отделяне, причинено от европейски щамове. Съдържа PRRSV-1 модифициран жив вирус L (MLV). Прасетата могат да бъдат ваксинирани от 1-дневна възраст. Продължителност на имунитета: 26 седмици.
Ваксина за Свински цирковирус тип 2.
Ветеринарна ваксина за прасета за активна имунизация срещу цирковирус по прасета тип 2 (РСV2). Продължителност на имунитета – 23 седмици.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

 zoetis

logo orion1

     icf-logo2010va

   vit

 

За ветеринарни лекари

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн +

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.