bg  en  

Внос и дистрибуция на ветеринарни медикаменти и фуражни добавки

Tonisity

 

Какво стои зад Компанията?

Tonisity е компания за здравето на животните, посветена на глобалното хуманно отношение към тях. Тяхна основна цел е да предостави иновативни хранителни добавки, които са не само полезни за здравето на свинете, но и гарантират възвръщаемост на инвестициите за участващите производители. Компанията Tonisity в момента е фокусирана и специализирана в свиневъдния сектор, но има и дългосрочни планове да разшири продуктовите си линии и към други категории животни.

Какво стои за името?

Името „Tonisity“ е свързано с „изотоник“, което е ключова характеристика на първия продукт на Tonisity, Tonisity Px.

Защо изотоник?

Tonisity Px не е просто поредният електролитен разтвор, съставен от сол и захар. Този изотоничен разтвор е внимателно формулиран, за да осигури правилната комбинация от ключови аминокиселини и микроелементи за хидратиране и насърчаване на развитието на силно функционираща чревна система.

Изотоник означава, че съдържа необходимите молекули в правилната концентрация, за да подпомогне бързото усвояване на хранителните вещества, особено през първата седмица от живота. 

Значението на здравето на червата на младите животни, подобрява цялостното им здравословно състояние. Tonisity Px подхранва червата на прасенцата на клетъчно ниво, за да подобри производителността от самото начало, което води от своя страна до по-добри резултати през целия живот.

 

Tonisity International Ltd. е млада компания, основана през 2015 г., изцяло насочена и фокусирана върху иновативни продукти в сектор свиневъдство и по – специално върху продукти, свързани с чревното здраве.

Фокусът на компанията е разработената ОБЩА ЗДРАВОСЛОВНА ТОНИСИИ ПРОГРАМА - за подобряване на чревната здравна ефективност на прасетата от 2 -ри ден през различните етапи от техния производствен жизнен цикъл – родило, по време на отбиване, както за отбити или угоени прасета.Програмата включва два продукта:

 

Какво е Tonisity PxW?

Ключовата дума тук е „isotonic“ – това е първата изотонична, протеинова напитка. Това не е просто още един електролитен разтвор, съставен от сол и захар. Този изотоничен разтвор е внимателно формулиран, за да осигури правилната комбинация от ключови аминокиселини и микроелементи, за да хидратира и насърчи развитието на високо функционираща чревна система, особено през първата седмица от живота на малките прасенца.

 

Какво е Tonisity PxW WeanBetter?

Tonisity PxW WeanBetter е нов, концентриран разтвор за отбити или угоявани прасета, предназначен за прилагане през наличната водна система.

 

Принцип на действие:

Ако малките прасенца не започнат да пият рано, това може да доведе до загуба на тегло, намален растеж и дори смъртност. Увеличения прием на вода корелира с увеличения прием на храна, а Tonsity PxW WeanBetter, заедно със своя вкусен профил и ароматна формула, стимулира прасетата да пият повече по време на отбиването.

Научете повече: https://www.tonisity.com

diag testova vet-rob   rob-d rob-h rob-hig2

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн +

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.