bg  en  

Внос и дистрибуция на ветеринарни медикаменти и фуражни добавки

Лични данни

Лекарствена безопасност или още Фармакологична бдителност (Pharmacovigilance) е процесът на събиране, наблюдение, проучване, оценяване на информация и други дейности, свързани с откриването, оценката, разбирането и предпазването от нежелани лекарствени реакции или други проблеми, произтичащи от употребата на ветеринарни лекарствени продукти.

Във фирма «ВЕТ-ТРЕЙД « ООД извършваме постоянно наблюдение на безопасността по време на етапите на закупуване, приемане, съхранение и дистрибуция на ВМП. Целта ни е във всеки момент да имаме представа относно възникнали проблеми свързани с дистрибутираните от нас ВМП и незабавно предприемане на мерки за тяхното отстраняване.

Ако искате да предоставите информация за потенциална нежелана лекарствена реакция при употребата свързана с ВМП, които „ВЕТ-ТРЕЙД“ ООД предлага на пазара може да подадете сигнал и да изпратите попълнен „Формуляр за съобщение за предполагаеми неблагоприятни реакции при животни и/или хора по време или след употребата на ВМП“, който се намира на нашия сайт.
За да бъде формулярът валиден е необходимо за попълните всичките му полета.

Ако сте собственик на животно, който иска да докладва предполагаема нежелана лекарствена реакция, Ви молим първо да се обърнете към ветеринарния лекар предписал ВМП.

Информацията, която ще ни предоставите е от изключително значения за бързото и своевременно откриване на нежелани реакции към дистрибутираните от нас ВМП. Ца целта ще бъдат необходими някои Ваши данни за контакт, които ние ще използваме за осъществяване на обратна връзка, ако се наложи да поискаме допълнителна информация, която да послужи за оценка на сигнала с оглед безопасността на ВМП и намаляване или предотвратяване на риска при употребата му и за потвърждаване на получения от Вас сигнал и предприетите мерки.

Съобщение за нежелана лекарствена реакция може изпратите на:
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

гр. Стара Загора 6000
бул. „България“ № 1 /зад магазин Зора/
и на следните телефони:
042/636 858

Формуляр за съобщаване на нежелана лекарствена реакция може да намерите тук.

pdficon  Форма за съобщаване на нежелана лекарствена реакция

pdficon  Защита на личните данни

За ветеринарни лекари

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн +

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.