bg  en  

Внос и дистрибуция на ветеринарни медикаменти и фуражни добавки

За кучета

Инжективна месечна терапия с антитела за кучета с остеоартрит (ОА)
Защита срещу бълхи, кърлежи, белодробни и сърдечни паразити, гастроинтестинални нематоди - с активно действие над месец.
Ваксина против Bordetella bronchiseptica.
Ваксина против Бяс.
APOQUEL е новаторски, първа генерация JAK-инхибитор, който лекува пруритус, свързан с алергичен дерматит и клинични прояви на атопичен дерматит при кучетата.
Представяме първата и единствена нестероидна, вкусна и дъвчаща таблетка срещу алергичен сърбеж. Апоквел дъвчаща таблетка – в НОВА, ДЪВЧАЩА ФОРМУЛА за бързо и ефективно облекчаване на алергичен сърбеж с клинична ефикасност, съпоставима с тази на Apoquel.
Ваксина против Гана, Парвовироза, Лептоспироза, Кучешка кашлица, Инфекциозен хепатит.
Вкусна балансирана добавка – витамини, минерали, микроелементи и протеини за кучета и котки. Съдържа: Биотин, Витамин А, Витамин В комплекс, Витамин ДЗ, Витамин Е, Калций и фосфор, Протеини, Цинк.
Опаковка: 50 таблетки
Активна субстанция - Меdroxyprogesteron Acetate. За предотвратяване на еструс и овулация при кучета и котки. Опаковка: 3 ml
Стерилен инжективен разтвор от витамини, електролити, аминокиселини и декстроза.
Опаковка: 500 мл
Convenia е антибиотик, който се използва за лечение на кожни инфекции, инфекции на меките тъкани и пикочните пътища при кучета и котки. Опаковка: 10 ml
Овкусени таблетки с Carprofen за кучета. За обезболяване и редукция на хроничните възпаления.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

 zoetis

logo orion1

     icf-logo2010va

   vit

 

За ветеринарни лекари

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн +

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.