bg  en  

Внос и дистрибуция на ветеринарни медикаменти и фуражни добавки

Кои сме ние

Вет-трейд ООД доставя за българския пазар иновативни ветеринарни фармацевтични продукти от едни от най – добрите световни производители.

Създадохме фирмата през 2004 г. с много ентусиазъм и енергия, като се ръководихме от опит на фармацевтичния пазар, познание за ветеринарните медикаменти, интуиция за пазарните възможности. Стъпихме на дългогодишно изградени взаимоотношения с клиенти. Стартирахме като вносител и дистрибутор на Пфайзер Анимъл Хелт за България. Разширявахме портфолиото от продукти постепенно през годините като се фокусирахме върху иновативни продукти, такива, които не се конкурират помежду си, а се допълват, за да предложим на клиента разнообразно портфолио, високо качество и повече предимства.

Днес, наши партньори са едни от най – добрите световни производители на фармацевтични продукти. А ние им благодарим за доверието.

Клиентите ни са най – важни. Стремим се да изградим с тях дългосрочни партньорски отношения, доверие. Наша цел е да информираме ветеринарните лекари по най - ефективен начин за всеки продукт, който предлагаме на пазара, да бъдем гъвкави в ценово отношение, да предлагаме разнообразни промоционални активности, които да носят повече стойност за клиента, да реагираме адекватно по отношение на доставките на продуктите и тяхната наличност в страната. Грижим се нашите клиенти да с в крак с новостите и с това, което се случва на европейския пазар по отношение на лечение, имунопрофилактика, анестезиология, дерматология. В тясно сътрудничество сме с нашите  партньори, които ни предоставят международни консултанти в помощ на клиентите с цялостни решения на конкретни проблеми;

Екипът ни, не на последно място, се състои от ветеринарни лекари, с дългогодишен опит в областта на ветеринарната медицина и продажбите на ветеринарни медикаменти. Комбинацията от добри продукти и добър екип е винаги успешна.  Компетентност, специализация, лични качества и голяма енергия помагат на нашия екип да посреща ежедневните предизвикателства. 

 zoetis

logo orion1

     icf-logo2010va

   vit

 

За ветеринарни лекари

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн +

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.