bg  en  

Внос и дистрибуция на ветеринарни медикаменти и фуражни добавки

ZOETIS

zoetis-1

За животните.

За здравето.

За вас.

Zoetis, в близкото минало Pfizer Animal Health, бизнес поделение на Пфайзер, е глобална компания с дейност в сферата на опазване здравето на животните, посветена в подкрепа на своите клиенти и техния бизнес. Основавайки се на 60 годишен опит, Zoetis предлага висококачествени лекарства, ваксини, допълнени с диагностични продукти и генетични тестове, както и с широка гама услуги. Zoetis полага ежедневни усилия, за да разбере по – добре и да отговори на истинските предизвикателства, пред които са изправени хората, които отглеждат и се грижат за животните, по подходящ за тях начин.

 

dog-photo cat-photo horse pig-photo cattle-phot
 За кучета   За котки  За коне  За свине  За говеда

 

 

EQUEST орал гел е предназначен за лечение и профилактика на инфекции при коне и понита, причинени от чувствителни към Моксидектин видове.
Инжективна месечна терапия с антитела за кучета с остеоартрит (ОА)
Защита срещу бълхи, кърлежи, белодробни и сърдечни паразити, гастроинтестинални нематоди - с активно действие над месец.
Против кърлежи, бълхи, въшки, ушна краста, гастроинтестинални нематоди и превенция на дирофилариозата
Suvaxyn Circo+MH RTU – ветеринарна ваксина за активна имунизация на прасета на възраст над 3 седмици срещу инфекции със свински цирковирус и бактериите Mycoplasma hyopneumoniae. Продължителност на имунитета – 23 седмици.
Ветеринарна ваксина за имунизиране на здрави прасета на възраст от един ден в среда, заразена с вируса на PRRS (свински репродуктивен и респираторен синдром), за намаляване на виремията и назалното отделяне, причинено от европейски щамове. Съдържа PRRSV-1 модифициран жив вирус L (MLV). Прасетата могат да бъдат ваксинирани от 1-дневна възраст. Продължителност на имунитета: 26 седмици.
Ваксина против Bordetella bronchiseptica.
Ваксина против Бяс.
APOQUEL е новаторски, първа генерация JAK-инхибитор, който лекува пруритус, свързан с алергичен дерматит и клинични прояви на атопичен дерматит при кучетата.
Представяме първата и единствена нестероидна, вкусна и дъвчаща таблетка срещу алергичен сърбеж. Апоквел дъвчаща таблетка – в НОВА, ДЪВЧАЩА ФОРМУЛА за бързо и ефективно облекчаване на алергичен сърбеж с клинична ефикасност, съпоставима с тази на Apoquel.
Ваксина против Гана, Парвовироза, Лептоспироза, Кучешка кашлица, Инфекциозен хепатит.
Вкусна балансирана добавка – витамини, минерали, микроелементи и протеини за кучета и котки. Съдържа: Биотин, Витамин А, Витамин В комплекс, Витамин ДЗ, Витамин Е, Калций и фосфор, Протеини, Цинк.
Опаковка: 50 таблетки
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

 zoetis

logo orion1

     icf-logo2010va

   vit

 

За ветеринарни лекари

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн +

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.