bg  en  

Внос и дистрибуция на ветеринарни медикаменти и фуражни добавки

1

Лекарствена безопасност или още Фармакологична бдителност (Pharmacovigilance) е процесът на събиране, наблюдение, проучване, оценяване на информация и други дейности, свързани с откриването, оценката, разбирането и предпазването от нежелани лекарствени реакции или други проблеми, произтичащи от употребата на ветеринарни лекарствени продукти.

Във фирма «ВЕТ-ТРЕЙД « ООД извършваме постоянно наблюдение на безопасността по време на етапите на закупуване, приемане, съхранение и дистрибуция на ВМП. Целта ни е във всеки момент да имаме представа относно възникнали проблеми свързани с дистрибутираните от нас ВМП и незабавно предприемане на мерки за тяхното отстраняване.

Ако искате да предоставите информация за потенциална нежелана лекарствена реакция при употребата свързана с ВМП, които „ВЕТ-ТРЕЙД“ ООД предлага на пазара може да подадете сигнал и да изпратите попълнен „Формуляр за съобщение за предполагаеми неблагоприятни реакции при животни и/или хора по време или след употребата на ВМП“, който се намира на нашия сайт.
За да бъде формулярът валиден е необходимо за попълните всичките му полета.

Ако сте собственик на животно, който иска да докладва предполагаема нежелана лекарствена реакция, Ви молим първо да се обърнете към ветеринарния лекар предписал ВМП.

Информацията, която ще ни предоставите е от изключително значения за бързото и своевременно откриване на нежелани реакции към дистрибутираните от нас ВМП. Ца целта ще бъдат необходими някои Ваши данни за контакт, които ние ще използваме за осъществяване на обратна връзка, ако се наложи да поискаме допълнителна информация, която да послужи за оценка на сигнала с оглед безопасността на ВМП и намаляване или предотвратяване на риска при употребата му и за потвърждаване на получения от Вас сигнал и предприетите мерки.

Съобщение за нежелана лекарствена реакция може изпратите на:
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

гр. Стара Загора 6000
бул. „България“ № 1 /зад магазин Зора/
и на следните телефони:
042/636 858

Формуляр за съобщаване на нежелана лекарствена реакция може да намерите тук.

pdficon  Форма за съобщаване на нежелана лекарствена реакция

pdficon  Защита на личните данни

 

Какво стои зад Компанията?

Tonisity е компания за здравето на животните, посветена на глобалното хуманно отношение към тях. Тяхна основна цел е да предостави иновативни хранителни добавки, които са не само полезни за здравето на свинете, но и гарантират възвръщаемост на инвестициите за участващите производители. Компанията Tonisity в момента е фокусирана и специализирана в свиневъдния сектор, но има и дългосрочни планове да разшири продуктовите си линии и към други категории животни.

Какво стои за името?

Името „Tonisity“ е свързано с „изотоник“, което е ключова характеристика на първия продукт на Tonisity, Tonisity Px.

Защо изотоник?

Tonisity Px не е просто поредният електролитен разтвор, съставен от сол и захар. Този изотоничен разтвор е внимателно формулиран, за да осигури правилната комбинация от ключови аминокиселини и микроелементи за хидратиране и насърчаване на развитието на силно функционираща чревна система.

Изотоник означава, че съдържа необходимите молекули в правилната концентрация, за да подпомогне бързото усвояване на хранителните вещества, особено през първата седмица от живота. 

Значението на здравето на червата на младите животни, подобрява цялостното им здравословно състояние. Tonisity Px подхранва червата на прасенцата на клетъчно ниво, за да подобри производителността от самото начало, което води от своя страна до по-добри резултати през целия живот.

 

Tonisity International Ltd. е млада компания, основана през 2015 г., изцяло насочена и фокусирана върху иновативни продукти в сектор свиневъдство и по – специално върху продукти, свързани с чревното здраве.

Фокусът на компанията е разработената ОБЩА ЗДРАВОСЛОВНА ТОНИСИИ ПРОГРАМА - за подобряване на чревната здравна ефективност на прасетата от 2 -ри ден през различните етапи от техния производствен жизнен цикъл – родило, по време на отбиване, както за отбити или угоени прасета.Програмата включва два продукта:

 

Какво е Tonisity PxW?

Ключовата дума тук е „isotonic“ – това е първата изотонична, протеинова напитка. Това не е просто още един електролитен разтвор, съставен от сол и захар. Този изотоничен разтвор е внимателно формулиран, за да осигури правилната комбинация от ключови аминокиселини и микроелементи, за да хидратира и насърчи развитието на високо функционираща чревна система, особено през първата седмица от живота на малките прасенца.

 

Какво е Tonisity PxW WeanBetter?

Tonisity PxW WeanBetter е нов, концентриран разтвор за отбити или угоявани прасета, предназначен за прилагане през наличната водна система.

 

Принцип на действие:

Ако малките прасенца не започнат да пият рано, това може да доведе до загуба на тегло, намален растеж и дори смъртност. Увеличения прием на вода корелира с увеличения прием на храна, а Tonsity PxW WeanBetter, заедно със своя вкусен профил и ароматна формула, стимулира прасетата да пият повече по време на отбиването.

Научете повече: https://www.tonisity.com

ВЕТ-ТРЕЙД ООД, в изпълнение на задълженията си като администратор на лични данни и във връзка с GDPR (Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г.) Ви предоставя информация относно обработването на Ваши лични данни.

Във фирма ВЕТ-ТРЕЙД ООД, Стара Загора, България се обработват лични данни за целите на рекламата, продажбата и доставката на ветеринарни медикаменти и фуражни добавки.

Администратор на личните данни (“Администраторът”) е ВЕТ-ТРЕЙД ООД, Стара Загора, със седалище и адрес на управление ул. Любен Каравелов 82, ЕИК 123673697.

ВЕТ-ТРЕЙД ООД събира и обработва лични данни, в случай, че ни ги предоставите доброволно, както и ако желаете да си създадете потребителски акаунт в нашия сайт. Използваме предоставените данни, за да:

 • осъществяваме кореспонденция с Вас във връзка поръчките Ви;
 • обработваме Вашите запитвания;
 • осъществяваме дейностите, свързани с изпълнение на Вашите поръчки;
 • изпращаме безплатни информационни бюлетини с актуална информация, рекламни и търговски съобщения;
 • извършваме нашата финансово-счетоводна дейност и данъчно отчитане.

Данните, които събираме и обработваме за тези цели, включват:

 • Данни за физическа идентичност: имена, адрес, телефон и адрес на електронна поща, месторабота.
 • Данни за фактура - имена, телефон, град, държава, пощенски код, адрес, булстат/ЕГН, данъчен номер; Адрес за доставка - държава, град, пощенски код, адрес; Телефон за доставка; Начин на доставка; Начин на плащане;  Статус на плащане.

Предоставяне на данни на трети лица във връзка с изпълнение на договор.

Във връзка с изпълнение на направена от Вас поръчка за продукт и/или услуга Ваши данни ще бъдат предоставени на трети лица – наши подизпълнители (напр. фирми за куриерски и пощенски услуги; хотели, в които правим резервации за нощувки при провеждане на обучения и събития, конгреси); софтуерни и IT компании, поддържащи информационните ни системи; юрисконсулти, адвокати, доколкото тази информация е необходима за изпълнението на възложените им функции; лица, специализирани в обработването на лични данни; други трети лица – администратори на лични данни в рамките на Република България, Европейския съюз и Европейското икономическо пространство, доколкото това е необходимо за изпълнение на договорните ни отношения с Вас. 
В случай, че дружеството действа като Обработващ личните данни Вет Трейд има право да предаде данните на администратора, от името и за сметка на когото обработва данните.

Чрез попълване на специално предвидените форми за абонамент Вие може да предоставите доброволно Вашето изрично съгласие да получавате някой от нашите безплатни информационни бюлетини и/или рекламни и търговски съобщения за наши продукти, услуги и промоционални кампании. В този случай ние ще използваме предоставените от Вас лични данни, за да Ви ги изпращаме редовно на посочения от Вас имейл адрес. 

Съхраняваме и обработваме тези данни за срок от 10 години, освен ако не сте дали изричното си съгласие да продължим да ги  използваме и след изтичане на този срок. Вие може да се откажете по всяко време от по-нататъшно получаване на информационни бюлетини, рекламни и търговски съобщения, като използвате специално предвидения за това линк в бюлетина или изпратите съобщение на следния имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

За целите на съхранението и обработването на тези данни, те се предоставят на трети лица – администратори на лични данни и по-конкретно – софтуерни и IT компании, поддържащи информационните ни системи в рамките на Република България, Европейския съюз и Европейското икономическо пространство.

Обработване на данни за целите на директния маркетинг

Ние използваме за целите на директния маркетинг данните, които сте ни предоставили, само в случай, че сте дали доброволно Вашето изрично съгласие за това. В този случай Вие получавате винаги актуална информация за нашите продукти, услуги и промоционални кампании на посочения от Вас адрес и/или на електронната Ви поща. Личните данни, които обработваме за тази цел, включват:

 • Данни за физическа идентичност: имена и адрес на електронна поща.
 • Фирма

За целите на директния ни маркетинг ние предоставяме Ваши данни на наши бизнес партньори (напр. рекламни агенции, кол-центрове, фирми за куриерски и пощенски услуги); софтуерни и IT компании, поддържащи информационните ни системи; лица, специализирани в обработването на лични данни; други трети лица – администратори на лични данни в рамките на Република България, Европейския съюз и Европейското икономическо пространство, с които ВЕТ-ТРЕЙД ООД има сключен договор.

За целите на нашия директен маркетинг извършваме автоматизирано вземане на решения и профилиране.

Използване на „бисквитки“

За да направим посещението на нашия уебсайт привлекателно и да позволим използването на определени функции, използваме така наречените „бисквитки“ на различни страници. „Биcквиткитe“ ca фaйлoвe c инфopмaция, включвaщи тeкcтoвo cъдъpжaниe, кoитo ce cъxpaнявaт в кoмпютpитe Ви c цeл пoдoбpявaнe paбoтaтa c нашия caйт. Teзи фaйлoвe пoзвoлявaт да разпознаем браузъра Ви при следващо посещение с цел адаптиране на нашия сайт cпpямo Вашите пpeдпoчитaния и оптимизиране на работата Ви с него. Изпoлзвaт ce oщe зa изгoтвянeтo нa aнoнимнa oбщa cтaтиcтикa, кoятo ни пoмaгa зa пoдoбpявaнeтo нa структурата и съдържанието на сайта . Чрез „бисквитките“ ние нямаме достъп до личнa инфopмaция за Вас.

Можете да настроите браузъра си така, че да сте информирани за настройката на „бисквитките“ и да решите индивидуално да ги приемете или да изключите приемането им за конкретни случаи или като цяло. Неприемането на „бисквитки“ може да ограничи функционалността на нашия уебсайт.

Права на субектите на данните

Вие имате право по всяко време да:

 • поискате информация от нас за конкретния вид на съхраняваните за Вас лични данни, сроковете, предвидени за тяхното съхранение, както и лицата или категориите лица, които имат достъп до тях;
 • поискате коригиране на предоставените от Вас лични данни или на част от тях;
 • поискате изтриване (упражняване на „правото да бъда забравен“) на предоставените от Вас лични данни или на част от тях;
 • оттеглите даденото от Вас съгласие личните Ви данни да бъдат обработвани за целите на директния маркетинг на продуктите и услугите на ВЕТ-ТРЕЙД ООД, както и да бъдат предоставяни на трети лица с тази цел;
 • възразите срещу обработването на личните Ви данни или срещу предоставянето им на трети лица;
 • поискате преносимост на личните данни от един администратор на друг;

Винаги имате възможност да прекратите вашия абонамент като натиснете линка за отписване, който е наличен в края на всеки имейл, който получавате от нас.

Благодарим ви, че сте част от нашия списък с приятели и се надяваме да можем да занапред да имаме възможност ви предоставяме полезна информация! 

За ветеринарни лекари

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн +

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.